Amfibienvoertuig bij ongeval op de B402/A37 zwaar beschadigd

polizeilogo-rdax-400x400.jpgMEPPEN (Dld) - Bij een verkeersongeluk maandagmorgen op de Bundesstraße 402, het verlengde van de A37 bij Zwartemeer over de grens, ontstond een schade ter hoogte van zo’n 60.000 euro. Volgens de politie reed een 48-jariger chauffeur uit het Duitse Soest met een auto met aanhanger tegen 8.20 uur op de Bundesstraße van Meppen richting Nederland. Op de aanhanger bevond zich een nieuw amfibievoertuig ter waarde van ca. 140.000 euro. Plotseling raakte de aanhanger in een slip en de combinatie botste links tegen de vangrail. Het amfibievoertuig kwam los van de aanhanger en bleef op de rijbaan liggen. De bestuurder kwam met de schrik vrij. Tot de berging van de voertuigen werd de Bundesstraße tot 11.45 uur afgesloten. Het verkeer werd ter plaatse omgeleid. De schade wordt voorlopig op zo’n 60.000 euro geschat.

Geen reacties mogelijk